Hoppa till textinnehållet

Länka till Lekebergs Sparbank.se

Länka gärna till lekebergssparbank.se, men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor hjälper vi dig gärna.

Observera att länkning till lekebergssparbank.se endast får göras från hemsidor som inte kränker annan parts rätt, uppfattas som omoraliska, stötande, kränkande, rasistiska, våldsamma eller på annat sätt opassande, strider mot lag, förordning eller annan myndighets anvisning.

Länkning till lekebergssparbank.se

  • När du länkar till lekebergssparbank.se vill vi gärna att namnet Lekebergs Sparbank ingår i länknamnet, till exempel "Lekebergs Sparbank", "Till Lekebergs Sparbanks webbplats", "Läs mer om Lekebergs Sparbanks bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att Lekebergs Sparbank inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till Lekebergs Sparbank.

Hantering av vår logotyp

Lekebergs Sparbank är ett registrerat varumärke. Vår logotyp består av två delar, symbolen och namnet, som inte får separeras. Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.

  • När du använder logotypen, respektera den fria yta som ska omge den.
  • Logotypen placeras mot vit bakgrund. Är bakgrunden annan färg så ska logotypen placeras mot en vit platta (den fria ytan kring logotypen ska motsvara storleken på plattan).
Lekebergs Sparbanks logotyp med svarta bokstäver
  • Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på Lekebergs Sparbanks logotyp vara sådan att den upplevs som lika stor som övriga.

Kontakt

Om du har några frågor om hur du använder vår logotyp hjälper vi dig gärna med information och råd.

Länkar som innehåller vår logotyp ska alltid godkännas av Lekebergs Sparbank före publicering. 

E-posta föreslagen länk inklusive placering på webbsidan till .

Byrå och samarbetspartners

Vid produktioner i samarbete med Lekebergs Sparbank, efterfråga inloggningsuppgifter till Brand Manager. Brand Manager är ett webb-baserat verktyg som bland annat innehåller riktlinjer för vår profil och nedladdningsbara designelement.