Hoppa till textinnehållet

Företagslån och finansiering företag

Vi har företagslån och finansiering, för alla företag, till såväl investeringar som löpande verksamhet. För att kunna hjälpa er på bästa sätt vill vi lära känna er. Förstå era behov och unika förutsättningar. Tillsammans hittar vi den företagsfinansiering som passar just er, oavsett om ni är ett stort bolag, en förening eller enskild firma. 

Vilka behov har ert företag?

Dags för ny företagsbil?

Ska du skaffa företagsbil? Hos oss hittar du olika typer av bilfinansiering - oavsett om det gäller enstaka bilar eller en vagnpark. Vi kan även hjälpa dig när du vill sälja din leasingbil. 

Confident man in car

Finansiera objekt

Ska ni skaffa till exempel datorer, maskiner eller traktorer men vill fördela investeringskostnaden över tid? Då kan leasing eller avbetalning vara något för er.  Läs mer och jämför.

Man with earmuffs in carpenter's workshop - small business

Fastighetslån

Har ni skaffat en fastighet eller ska ni göra det? Vi har flera lösningar för fastighetsfinansiering och belåning av fastigheter. 

Three work colleagues in front of a computer

Extra rörelsekapital

Alla företag behöver till och från extra rörelsekapital för att öka likviditeten. Vi har olika typer av rörelsekrediter, bland annat fakturabelåning och kontokredit, som kan stötta upp under till exempel säsongsvariationer.

Business people looking at chart on a laptop.

Finansiering för företaget - mer information

Pris företagslån

All prissättning, inklusive ränta, för företagslån och annan finansiering är individuell. Kontakta oss för offert. 

Vill du rådgivning?

Välkommen att skicka oss ett meddelande i internetbanken eller appen. Du kan även ringa oss.