Vi söker en service- och affärsinriktad kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Som kundtjänstmedarbetare är du bankens ansikte utåt och möter bankens kunder både i personliga möten och i bankens digitala kanaler. Du tillgodoser kundernas behov av service och utrustar dem med de produkter och tjänster som de behöver.

Du slussar också kunder vidare till våra rådgivare.

Som kundtjänstmedarbetare är du förtroendeingivande och noggrann samt intresserad av att utveckla och behålla bankens kundrelationer på lång sikt.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt att skapa tillit och relationer med både medarbetare och kunder. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är intresserad av ekonomi och nyfiken på teknikens utveckling.

Tidigare bankerfarenhet ser vi som meriterande.

Hos oss får du chansen att utveckla dig själv och samtidigt vara en del av dina kollegors framsteg. Vår framgång bygger på att vi ställer upp för varandra – varje dag.

Enda banken med huvudkontor i Närke

Lekebergs Sparbank grundades 1903. Banken har idag en affärsvolym på 9 miljarder kronor, god lönsamhet och en mycket stark ställning inom vårt verksamhetsområde.

Vi är en sammanhållande länk i bygden och vi stödjer dess människor och deras individuella behov av att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Vår målsättning är att fortsätta vår framgångsrika utveckling som en självständig sparbank.

I dagsläget är vi 22 medarbetare, som alla har ambitionen att skapa en nära relation till våra kunder samt att ge dem förstklassig service.

Har du frågor

Kontakta privatmarknadschef Lars Bolminger, telefon 072- 500 06 56 eller personalchef Agneta Wiktorsson, telefon 070-291 28 45.

På vår sida lekebergssparbank.se/kontakt hittar du mer information om vilka vi är och hur du når oss.

Ansökan

Ansökan med CV, referenser och personligt brev skickas till Lars Bolminger:

Skicka in din ansökan idag, då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är den 14 juni 2024.